Full Day of Eating

๐…๐ฎ๐ฅ๐ฅ ๐ƒ๐š๐ฒ ๐จ๐Ÿ ๐„๐š๐ญ๐ข๐ง๐  (๐˜จ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ) โฃ
โฃ
I always get asked about what I eat in a day, so I love to share these. Not because I want you to eat exactly like me, but because I like to share that itโ€™s important to actually ๐…๐”๐„๐‹ your body and I know I always get such great ideas from seeing what others are munching on so I like to return the favor. โฃ
โฃ
๐€ ๐œ๐จ๐ฎ๐ฉ๐ฅ๐ž ๐ญ๐ก๐ข๐ง๐ ๐ฌ ๐ญ๐ก๐š๐ญ ๐ก๐ž๐ฅ๐ฉ ๐ฆ๐ž ๐ญ๐จ๐ง๐ฌ: โฃ
1๏ธโƒฃ I like to pre plan my days at least the night before so I go into the day with a game plan. โฃ
2๏ธโƒฃ I typically prep my staples on the weekend (๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด, ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด, ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด, ๐˜ฆ๐˜ต๐˜คโ€ฆ) so that I can mix and match during the week. โฃ
3๏ธโƒฃ Vegetables. I eat a ton of them, not only because I know theyโ€™re great for me and my gut, but they also help to keep me full and satisfied. If you can make at least half your meal vegetables for at least two of your meals, Iโ€™d say youโ€™re doing great. โฃ
โฃ
๐˜ˆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜บ๐˜ด ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ง๐˜ถ๐˜ญ? ๐˜๐˜ด ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ’๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜บ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต ๐˜ต๐˜ณ๐˜บ? โฃ
โฃ
๐.๐’. Iโ€™m currently going through our newest gut protocol program and feeling amazing. If youโ€™ve been thinking about joining us, this is an example of what a day may look like. Weโ€™ll be starting a second round at the end of April if youโ€™d like to join me for it too! โฃ

IMG_4473

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *